27 мај | ажурирано
728 x 90
Време

Последни емисии

Тв програма

 • 23.05.2016 Понеделник

  • 07:00 - Музика
   07:30- Нов ден - утринска програма
   10:00 - Топ шоп
   10:30 - Конакот на Агата - турска серија®
   11:15 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   12:00 - Топ Шоп
   12:45 - Огледало на здравјето - емисија за здравјето ®
   13:15 - Нов свет - емисија за надворешна политика ®
   13:40 - Музика
   14:00 - Топ Шоп
   14:45 - Утеран - индиска серија
   15:10 - Да готвиме заедно - емисија за готвење
   16:00 - ВЕСТИ
   16:40 - Попладне со Алсат - емисија
   17:15 - Утеран - индиска серија
   17:50 - Прости ми - турска серија
   19:00 - ВЕСТИ
   19:45 - Конакот на Агата - турска серија
   20:50 -Одмазда на змијата - турска серија
   22:00 - ВЕСТИ - на македонски јазик
   22:30 - 360 степени - со Васко Попетревски
   23:30 - Про спортс - спортска емисија
   00:15 - Прости ми - турска серија ®
   01:05 - 360 степени - со Васко Попетревски
   01:55 - Конакот на Агата - турска серија®
   02:35 - Одмазда на змијата - турска серија ®
   03:30 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   04:15 - Огледало на здравјето - емисија за здравјето ®
   04:35 - Попладне со Алсат - емисија ®
   05:25 - Нов свет - емисија за надворешна политика ®
   05:40 - Документарна програма ®
   06:15 - Музика
 • 24.05.2016 Вторник

  • 07:00 - Музика
   07:30- Нов ден - утринска програма
   10:00 - Топ шоп
   10:30 - Конакот на Агата - турска серија ®
   11:15 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   12:00 - Топ Шоп
   12:45 - Про спортс - спортска емисија ®
   13:40 - Музика
   14:00 - Топ Шоп
   14:45 - Утеран - индиска ТВ новела ®
   15:10 - Да готвиме заедно - емисија за готвење
   16:00 - ВЕСТИ
   16:40 - Попладне со Алсат - емисија
   17:25 - Утеран - индиска ТВ новела
   17:50 - Прости ми - турска серија
   19:00 - ВЕСТИ
   19:45 - Конакот на Агата - турска серија
   20:50 -Одмазда на змијата - турска серија
   22:00 - ВЕСТИ - на македонски јазик
   22:30 - 200 - дебатна емисија
   23:25 - На гости кај ... – Квиз ЕВН
   23:40 - Прости ми - турска серија ®
   00:25 - Конакот на Агата - турска серија
   01:15 - 200 - дебатна емисија ®
   02:10 - Одмазда на змијата - турска серија ®
   02:55 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   03:40 - Про спортс - спортска емисија ®
   04:30 - Попладне со Алсат - емисија ®
   05:20 - Документарна програма ®
   06:20 - Музика
    
 • 25.05.2016 Среда

  • 07:00 - Музика
   07:30- Нов ден - утринска програма
   10:00 - Топ шоп
   10:30 - Конакот на Агата - турска серија ®
   11:15 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   12:00 - Топ Шоп
   12:45 - Шпуза шох ®/div>
   13:25 - Документарна програма
   13:40 - Забавна музика
   14:00 - Топ Шоп
   14:45 - Утеран - индиска ТВ новела ®
   15:10 - Да готвиме заедно - емисија за готвење
   16:00 - ВЕСТИ
   16:40 - Попладне со Алсат - емисија
   17:25 - Утеран - индиска ТВ новела
   17:50 - Прости ми - турска серија
   19:00 - ВЕСТИ
   19:45 - Конакот на Агата - турска серија
   20:50 -Одмазда на змијата - турска серија
   22:00 - ВЕСТИ - на македонски јазик
   22:30 - 360 степени - со Васко Попетревски
   23:35 - Прости ми - турска серија ®
   00:15 - Конакот на Агата - турска серија ®
   01:00 - 360 степени - со Васко Попетревски
   01:50 - Одмазда на змијата - турска серија ®
   02:50 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   03:15 - Шпуза шох ®
   04:15 - Попладне со Алсат - емисија ®
   05:00 - Express Roze - емисија ®
   05:50 - Документарна програма ®
   06:20 - Музика
 • 26.05.2016 Четврток

  • 07:00 - Народна музика
   07:30- Нов ден - утринска програма
   10:00 - Топ шоп
   10:30 - Конакот на Агата - турска серија ®
   11:15 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   12:00 - Топ Шоп
   12:45 - Халкит - хумористичка емисија ®div>
   13:40 - Забавна музика
   14:00 - Топ Шоп
   14:45 - Утеран - индиска ТВ новела ®
   15:10 - Да готвиме заедно - емисија за готвење
   16:00 - ВЕСТИ
   16:40 - Попладне со Алсат - емисија
   17:25 - Утеран - индиска ТВ новела
   17:50 - Прости ми - турска серија
   19:00 - ВЕСТИ
   19:40 - Конакот на Агата - турска серија
   20:45 - Патот кон... со Арта Тахири
   22:10 - ВЕСТИ - на македонски јазик
   22:40 - Економски магазин - емисија за економија
   23:15 - Прости ми - турска серија
   00:15 - Конакот на Агата - турска серија ®
   01:00 - Патот кон... со Арта Тахири
   02:05 - Халкит – хумористичка емисија ®
   02:40 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   03:00 - Попладне со Алсат - емисија ®
   03:30 - Војна на невестите - реално шоу ®
   04:30 - Попладне со Алсат - емисија ®
   05:20 - Документарна програма ®
   06:20 -Музика
 • 27.05.2016 Петок

  • 07:00 - Народна музика
   07:30- Нов ден - утринска програма
   10:00 - Топ шоп
   10:30 - Конакот на Агата - турска серија ®
   11:15 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   12:00 - Топ Шоп
   12:45 - Економски магазин - емисија за економија ®
   13:40 - Забавна музика
   14:00 - Топ Шоп
   14:45 - Утеран - индиска ТВ новела ®
   15:10 - Да готвиме заедно - емисија за готвење
   16:00 - ВЕСТИ
   16:40 - Попладне со Алсат - емисија
   17:25 -Утеран - индиска ТВ новела
   17:50 - Прости ми - турска серија
   19:00 - ВЕСТИ
   19:40 - Конакот на Агата - турска серија
   20:50 -Одмазда на змијата - турска серија
   22:00 - ВЕСТИ - на македонски јазик
   22:30 - 360 степени - со Васко Попетревски
   23:30 - Прости ми - турска серија
   00:10 - Конакот на Агата - турска серијаа ®
   01:10 - 360 степени - со Васко Попетревски
   02:00 - Одмазда на змијата - турска серија ®
   02:50 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   03:30 - Економски магазин - емисија за економија ®
   04:15 - Попладне со Алсат - емисија ®
   05:05 - Авто Плус - емисија за Автомобилизам ®
   05:45 - Документарна програма ®
   06:20 -Музика
 • 28.05.2016 Сабота

  • 07:00 - Музика
   07:40 - Документарна програма ®
   08:00 - Одмазда на змијата - турска серија ®
   10:00 - Топ Шоп
   10:35 - Супер сфида - шоу програма ®
   12:00 - Топ Шоп
   12:45 - Глокална Дискусија - дебатна емисија
   13:40 - Ин мотион - Берта
   14:00 - Топ Шоп
   14:45 - Патот кон... со Арта Тахири - емисија
   16:00 - ВЕСТИ
   16:40 - Конакот на Агата - турска серија ®
   19:00 - ВЕСТИ
   19:40 - YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR - шоу
   22:00 - ВЕСТИ МК
   22:35 -Игран филм
   01:30 - Војна на невестите - реално шоу ®
   02:30 - Игран филм
   04:50 - Патот кон... со Арта Тахири - емисија ®
   05:10 - Супер сфида - шоу програма ®
   06:20- Музика
 • 29.05.2016 Недела

  • 07:00 - Музика ®
   07:40 - Прости ми - турска серија ®
   10:00 - Топ шоп
   10:35 - Прости ми - турска серија ®
   12:45 - Слободна европа - информативна емисија
   12:00 - Топ шоп
   12:45 - Документарна програма ®
   13:05 - 200 - дебатна емисија
   14:00 - Топ Шоп
   14:35 - Авто Плус - емисија за Автомобилизам
   15:20 - Ин мотион - Берта
   16:00 - ВЕСТИ
   16:35 - Огледало на здравјето - емисија за здравјето
   17:05 - Шпуза шох
   17:45 - Халкит - хумористичка емисија
   18:20 - Нов свет - емисија за надворешна политикао
   18:45 - Саботажа - Ретро
   19:00 - ВЕСТИ
   19:30 - Супер сфида - шоу програма
   21:00 - Express Roze - емисија
   22:00 - ВЕСТИ МК
   22:35 - Игран филм
   00:35 - Саботажа - Ретро
   00:45 - Супер сфида - шоу програма
   01:50 - Шпуза шох ®
   02:25 - Халкит – хумористичка емисија ®
   03:10 - Express Roze - емисија ®
   04:00 - Нов свет - емисија за надворешна
   04:15 - Огледало на здравјето - емисија за здравјето
   04:45 - Авто Плус - емисија за Автомобилизам ®
   05:15 -Документарна програма ®
   06:20 - Музика